Omschrijving

4 hectare met huis

Op deze finca met een perceel van bijna 4 hectare (39.932 m²) staat een huisje van 78 m² met 1 slaapkamer en 1 badkamer.

Het huis wordt omringt door amandelbomen en citroenbomen en ligt naast de A7 in de buurt van de gemeentes Crevillent en Albatera.

Het perceel van 4 hectare mag in 4 delen gesplitst worden en er zouden dus dan 4 woningen op gebouwd mogen worden indien gewenst.

De woning uit 1960 moet gerenoveerd/verbouwd worden!

Op het perceel is een waterbassin aanwezig van 1200 m² voor de irrigatie van de amandelbomen en de citroenbomen.

Het huis beschikt over elektriciteit en heeft de beschikking over water uit een eigen waterput.

Het perceel heeft een uitstekende toegang tot de snelweg A7 en binnen 25 minuten bent u op de luchthaven van Alicante.

Dit is een zeer vriendelijk geprijsd object en heeft veel mogelijkheden om te ontwikkelen.

Als u geïnteresseerd bent door het bekijken van de foto’s in deze 4 hectare met huis en u wilt misschien een kijkje gaan nemen, neemt u dan gerust contact met ons op en wij kunnen met u een bezoek plannen om het met eigen ogen te gaan bekijken.

Onze specialiteit is onze werkwijze. Wij willen u van A tot Z begeleiden met het aankoopproces, en zijn pas klaar als u 100% tevreden bent. Voor u daadwerkelijk tot aankoop zal kunnen overgaan, moeten er eerst vele randzaken geregeld worden. Ook eindigt het bij ons niet na het tekenen bij de notaris, maar wij zijn en blijven uw aanspreekpunt ook voor toekomstige vragen. Lees hiervoor ook eens de informatie over ons. of een van onze blogs over het aankopen van een huis.

 

Wikipedia: Crevillent is een Spaanse gemeente, gelegen in de comarca Ribera. Het is gelegen in de regio Bajo Vinalopó, in de Sierra de Crevillente, op 129 meter hoogte,2 in de provincie Alicante, en de nabijheid van de gemeente Elche maakt het mogelijk om deel uit te maken van het grootstedelijk gebied van Alicante-Elche. Crevillente heeft 28.952 inwoners (INE 2019). Het heeft twee grote festiviteiten: die van Moren en christenen, uitgeroepen tot een festival van internationaal toeristisch belang, samen met de viering van de Goede Week, festivals van internationaal toeristisch belang. Crevillente heeft zich ook onderscheiden door zijn traditionele tapijtindustrie, waardoor het de bijnaam City of the Carpet heeft gekregen.

Geïntegreerd in de regio Bajo Vinalopó, ligt het op 35 kilometer van Alicante. De gemeente wordt doorkruist door de mediterrane snelweg (AP-7), die aansluit op de mediterrane snelweg (A-7) die Alicante met Murcia verbindt. Het wordt ook doorkruist door de N-340 weg tussen pK 704 en 711, door de N-325, die naar Novelda gaat, en door een lokale weg die aansluit op Catral. Het reliëf wordt gekenmerkt door de zuidelijke helling van de Sierra de Crevillente en de Vega del Segura in het zuiden, waar het natuurpark van El Hondo zich bevindt. De hoogte varieert tussen 838 meter in de bergen en 2 meter in de lagunes van het natuurpark. Het dorp steekt 130 meter boven de zeespiegel uit.

Route Alicante-Crevillente

Details

  • Referentie: 04297
  • Bebouwd: 78 m²
  • Perceel: 39932 m²
  • Bedroom: 1
  • Bathroom: 1
  • Object Type: Finca, Landgoed, Landhuis

Compare listings

Vergelijken
Sol y Casas
  • Sol y Casas