Omschrijving

Villa Polop te koop

Op een perceel van 2450 m² bevind zich deze 350 m² grote villa met 5 slaapkamers, 4 badkamers, ruime keuken en terrassen rondom het huis.

De villa heeft een grote onderhoudsvriendelijke tuin en een zwembad met terrassen rondom.

Er is veel vrije ruimte rondom de villa en hier kunt u zelf een invulling aan geven.

De “Villa Polop te koop” is klaar om er in te gaan wonen of verhuren of een combinatie van beide.  Verhuren kunt u, mocht u het niet zelf willen doen, zelfs aan ons uit handen geven, want wij verhuren meerdere villa’s en appartementen in en rond Benidorm.

Als u geïnteresseerd bent door het bekijken van de foto’s in dit huis en u wilt misschien een kijkje gaan nemen, neemt u dan gerust contact met ons op en wij kunnen met u een bezoek plannen om het met eigen ogen te gaan bekijken.

De prijs bij ons zal voor hetzelfde object nooit meer zijn, dan die bij onze collega’s. Wat wel anders kan zijn, is de afwikkeling van de verkoop en hulp vooraf en achteraf bij het verkrijgen van de juiste papieren en vergunningen e.d. Wij spreken Nederlands en Spaans. 

Onze specialiteit is onze werkwijze. Wij willen u van A tot Z begeleiden met het aankoopproces, en zijn pas klaar als u 100% tevreden bent. Voor u daadwerkelijk tot aankoop zal kunnen overgaan, moeten er eerst vele randzaken geregeld worden. Ook eindigt het bij ons niet na het tekenen bij de notaris, maar wij zijn en blijven uw aanspreekpunt ook voor toekomstige vragen. Lees hiervoor ook eens de informatie over ons. of een van onze blogs over het aankopen van een huis.

Wikipedia: Polop is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 23 km². Polop telt 4.549 inwoners (1 januari 2016). In Polop begint de loop van de Sequia Mare, een irrigatiekanaal dat is aangelegd in 1666.

 

Route Alicante-Polop

Details

  • Referentie: CH-PO-60
  • Bebouwd: 350 m²
  • Perceel: 2450 m²
  • Slaapkamers: 5
  • Badkamers: 4
  • Object Type: Chalet, Villa

Compare listings

Vergelijken
Sol y Casas
  • Sol y Casas