Te koop Sierra Cortina

  • €295.000

Omschrijving

Te koop Sierra Cortina Los Altos

Mooi appartement te koop in Finestrat, Sierra Cortina Los Altos. Gelegen in de meest luxueuze urbanisatie in de omgeving, met een ongelooflijk uitzicht op zee. Deze privé-urbanisatie heeft prachtige tuinen en zwembaden. Het appartementencomplex Sierra Cortina Los Altos heeft 24-uurs beveiliging, een sportcentrum voor het exclusieve gebruik van zijn bewoners, het beroemde Rice restaurant met zijn prachtige tuinen om te genieten van een cocktail en een spectaculair uitzicht.

Dit ruime appartement met 78,37 m² bebouwde oppervlakte heeft nog  een overdekt terras van 2.15 m² en een open terras van 11,06 m².

Het heeft 2 slaapkamers met inbouwkasten, een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een groot terras, een galerij en 2 badkamers, 1 met een douche en de andere met een bad. Vanuit de woonkamer en de hoofdslaapkamer heeft u toegang tot het prachtige terras, waar u buiten kunt eten en kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de bergen.

Het appartement heeft 100 m² tuin, warme en koude airconditioning en is volledig ingericht, klaar om in te trekken.

De prijs is inclusief een ondergrondse parkeerplaats en een ruime berging.

Zeer dicht bij het appartement zijn er verschillende golfbanen, themaparken en het winkelcentrum La Marina. Het prachtige Poniente-strand ligt op slechts 5 minuten rijden.

Het “Te koop Sierra Cortina Los Altos” is klaar om er in te gaan wonen of verhuren of een combinatie van beide. Het is ook uitermate geschikt om te verhuren. Verhuren kunt u, mocht u het niet zelf willen doen, zelfs aan ons uit handen geven, want wij verhuren meerdere appartementen in Benidorm.

Als u serieus geïnteresseerd bent in dit “Te koop Sierra Cortina Los Altos” horen wij dat graag van U. En kunt u een bezichtiging plannen met ons.

Onze specialiteit is onze werkwijze. Wij willen u van A tot Z begeleiden met het aankoopproces, en zijn pas klaar als u 100% tevreden bent. Voor u daadwerkelijk tot aankoop zal kunnen overgaan, moeten er eerst vele randzaken geregeld worden. Ook eindigt het bij ons niet na het tekenen bij de notaris, maar wij zijn en blijven uw aanspreekpunt ook voor toekomstige vragen. Lees hiervoor ook eens de informatie over ons. of een van onze blogs over het aankopen van een huis.

De prijs bij ons zal voor hetzelfde object nooit meer zijn, dan die bij onze collega’s. Wat wel anders kan zijn, is de afwikkeling van de verkoop en hulp vooraf en achteraf bij het verkrijgen van de juiste papieren en vergunningen e.d. Wij spreken Nederlands en Spaans. 

 

Wikipedia: Finestrat is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 42 km². Finestrat telt 6.090 inwoners (1 januari 2016).

Finestrat ligt aangebouwd tegen Benidorm. Het is mogelijk om er bergsporten, zoals bergbeklimmen, fietsen of bergwandelen, te beoefenen, omdat op slechts een paar kilometer afstand van het strand de berg El Puig Campana ligt. Cala Finestrat is een strand dat in de gemeente Villajoyosa naast het Playa de Poniente in Benidorm ligt en is zeer aantrekkelijk vanwege de nabijheid van andere kleine stranden die deze twee steden vrijwel met elkaar verbinden.

Het is een strand met normale afmetingen (300 m.) met fijn, goudgeel zand en helder, rustig water, reden waarom het sinds 1988 elk jaar de blauwe vlag, onderscheiding van de EU., toegekend heeft gekregen. Het kent een uitzonderlijk microklimaat dankzij het feit dat het strand door de bergen tegen de wind uit het zuiden beschut wordt. Hier kan men onderwatersport, watersporten en strandsporten beoefenen, zoals het internationale strandvolleybaltoernooi dat half augustus plaatsvindt. Nederlandse makelaar Finestrat.

Route Alicante-Finestrat

Details

  • Referentie: CH-FI-217
  • Bebouwd: 78 m²
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2
  • Garage: 1
  • Object Type: Appartement

Compare listings

Vergelijken
Sol y Casas
  • Sol y Casas