Villa Vall de Gallinera

  • €695.000

Omschrijving

Deze woning is verkocht! Kijk alstublieft op onze site of u iets anders kunt vinden.

Villa Vall de Gallinera

Schitterend klein hotel/B&B met 9 slaapkamers, 9 badkamers, 3 keukens en met een vloer oppervlakte van 480 m² op een perceel van 10.000 m² gelegen in de stadkern van Vall de Gallinera.

Het object bestaat uit 3 huizen die met elkaar zijn verbonden en heeft vele terrassen in en rondom de huizen en beschikt over een mooi zwembad met een heerlijk zonneterras. Een gedeelte van het huis dateert uit het jaar 1200.

De huizen worden omgeven door prachtige natuur met vele inheemse planten, olijfbomen en fruitbomen op het perceel.

Alle benodigde vergunningen en documentatie zijn aanwezig om verder te gaan eventueel als hotel of als Bed & Breackfast .

Het heeft ook drie open haarden die worden gevoed door het brandhout dat wordt gewonnen uit het snoeien van de talrijke olijfbomen en fruitbomen die het perceel heeft. Ook de houten plafonds, deuren en stenen muren zijn blikvangers in de huizen. De meubels, schilderijen en andere decoraties zijn speciaal voor deze stijl uitgekozen.

De foto’s spreken voor zich zelf en wij hebben ook nog extra foto’s en mocht u deze willen ontvangen, dan sturen wij die naar u op.

Als u geïnteresseerd bent door het bekijken van de foto’s in deze Villa Vall de Gallinera en u wilt misschien een kijkje gaan nemen, neemt u dan gerust contact met ons op en wij kunnen met u een bezoek plannen om het met eigen ogen te gaan bekijken.

De prijs bij ons zal voor hetzelfde object nooit meer zijn, dan die bij onze collega’s. Wat wel anders kan zijn, is de afwikkeling van de verkoop en hulp vooraf en achteraf bij het verkrijgen van de juiste papieren en vergunningen e.d. Wij spreken Nederlands en Spaans.

Onze specialiteit is onze werkwijze. Wij willen u van A tot Z begeleiden met het aankoopproces, en zijn pas klaar als u 100% tevreden bent. Voor u daadwerkelijk tot aankoop zal kunnen overgaan, moeten er eerst vele randzaken geregeld worden. Ook eindigt het bij ons niet na het tekenen bij de notaris, maar wij zijn en blijven uw aanspreekpunt ook voor toekomstige vragen. Lees hiervoor ook eens de informatie over ons. of een van onze blogs over het aankopen van een huis.

Wikipedia: Vall de Gallinera is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 54 km². Vall de Gallinera telt 582 inwoners (1 januari 2016).

Het is een langgerekte vallei, in de vorm van een corridor met een noordoost-zuidwestelijke richting, waarin de Gallinera rivier zijn bron heeft en loopt, die omgeven is door bergen:  de Sierra del Almirante,  de Sierra de la Albureca en de Sierra Foradada.

Vroeger, zoals in alle andere valleien van het binnenland van de Marina Alta, bezetten de  Arabieren deze landen bijna zes eeuwen lang. Na  de verdrijving van de Moren (1609) was de Vall de Gallinera zo ontvolkt dat  de hertog van Gandía, waartoe dit gebied behoorde,  150 families uit Mallorca bracht  om de vallei opnieuw te bevolken. De gevolgen van dit feit zouden door de botanicus Antonio José de Cavanilles als volgt worden verteld: “Zie nog steeds de oorsprong van al deze in het accent en dialect van hun bewoners. Ze zijn erg toegepast op het werk, ze profiteren van alles en leven gelukkig op die heerlijke plek”.

 

Route Alicante-Vall de Gallinera

Route Valencia-Vall de Gallinero

 

Details

  • Referentie: GL1873
  • Bebouwd: 480 m²
  • Perceel: 10000 m²
  • Slaapkamers: 9
  • Badkamers: 9
  • Garage: 1
  • Bouwjaar: 1934
  • Object Type: Chalet, Landgoed, Villa

Compare listings

Vergelijken
Sol y Casas
  • Sol y Casas